Nastavak suradnje EMC i VSTV BiH

Ponedjeljak, 11 Svibanj 2020 11:59

Nakon okončanog postupka javne nabavke i potpisanog ugovora o realizaciji projekta, firma Emerging Markets Consultants d.o.o. Sarajevo je za potrebe Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine u skladu sa tenderskim zahtjevima izvršila obnovu licenci za F5 BIG IP rješenje sa funkcionalnostima load balancinga, SSL offloadinga i web aplikacijskog vatrozida, koje smo implementirali 2018. godine.

U EMC d.o.o. smo izrazito zadovoljni ponovo ukazanim povjerenjem i nastavkom suradnje Visokim sudskim i tužilačkim vijećem Bosne i Hercegovine, te se zahvaljujemo svom osoblju i nadležnim odjelima koji su učestvovali u projektu, te profesionalno i u roku doprinijeli uspješnoj realizaciji još jednog projekta.

vijest waf

F5® BIG-IP® Local Traffic Manager ™ (LTM) pomaže vam isporučiti svoje aplikacije korisnicima na pouzdan, siguran i optimiziran način. Sa BIG-IP LTM moći ćete brže i predvidivije pojednostaviti, automatizirati i prilagoditi aplikacijske usluge.

F5 BIG-IP Application Security Manager (ASM) - Vatrozid web aplikacije (ili WAF) filtrira, nadzire i blokira HTTP promet prema i iz web aplikacije, te štiti Vaše aplikacije, a samim tim i osigurava opštu sigurnost poslovnog informacionog sistema.

Za više informacija o BIG IP rješenjima budite slobodni da nas kontaktirate.