EMC d.o.o. osigurava siguran rad od kuće

srijeda, 03 Mart 2021 09:53

Od početka pandemije COVID 19, svjedoci smo sve većeg prelaska zaposlenika na rad od kuće.

Jedan od izazova sa kojima se firme susreću, jeste zaštita podataka i uređaja, odosno cjelokupnog poslovanja tokom „novog normalnog“ načina rada. Uz rad od kuće povećava se i rizik od napada hakera, čija je aktivnost od januara u konstantnom porastu. Kako kažu iz međunarodne novinarske agencije Reuters, kriminalci šalju poruke koje služe za krađu lozinki i zaražene softvere kao upozorenja ili aplikacije u vezi sa korona virusom (npr. Aplikacija za praćenje porasta broja zaraženih u kojoj je skriveni malware).

 

Productivity slika

EMC d.o.o. sa posebno kreiranom uslugom „Bez Brige“, koja se sastoji od tri paketa (Bez brige Basic, Bez Brige Premium i Bez Brige Productivity), štiti vaše poslovne uređaje i podatke od svih vrsta virusa, zlonamjernih softvera, krađe podataka, hakerskih napada i pogodna je za organizacije svih veličina.

U cilju otklanjanja svih izazova sa kojima se suočavate, nudimo vam paket usluge “Bez Brige Productivity“, kojim ćete svoje poslovanje osigurati, te učiniti lakšim i produktivnijim.

Productivity paket obuhvata:

  • Naprednu zaštitu vaših podataka i računara/mobitela
  • Osigurava osjetljive podatke
  • Zaustavljanja malware kontrolirajući aplikacije
  • Office 365 online + desktop aplikacije
  • Pohrana i dijeljenje podataka 1TB
  • Online sastanci do 250 korisnika sa Microsoft Teams-om
  • Poslovni e-mail sa zaštitom
  • Opcionalno uslugu podrške i administriranja rješenja, koje vam omogućava potpuni fokus na vaše poslovanje.

Prema podacima Microsofta, 91% hakerskih napada započinje e-mail porukom. Kako biste izbjegli bilo kakve napade putem e-maila kao i zaštitili nedozvoljeni odlazak podataka izvan firme, EMC vam nudi nadogradnju Productivity paketa u verziju Productivity Plus, u kojem je uključena funkcionalnost "Sigurnost emaila i kolaboracije".

Kako biste se uvjerili u kvalitet naših usluga, mi vam nudimo 30 DANA BESPLATNO testiranje paketa Bez Brige Productivity.

Kao posebnu pogodnost nudimo vam opciju plaćanja licenci po korisniku na mjesečnom nivou, kao i prenos licence sa jednog radnika na drugog u slučaju odlaska.

Za više informacija posjetite https://www.bezbrige.info.

U slučaju bilo kakvih pitanja i nedoumica, budite slobodni da nas kontaktirate.