Usluga zaštite i web sajt "BEZ BRIGE" – 30 dana besplatno!

srijeda, 04 Novembar 2020 10:55

BezBrigeZastitanova

U današnje vrijeme koronavirusa, gdje se većina poslovanja prenosi na rad od kuće koliko god je to moguće, kompanije širom svijeta se susreću sa raznim izazovima ovog načina poslovanja, koji je još uvijek u fazi adaptacije. Neki od izazova i rizika sa kojima se susreću kompanije prilikom rada od kuće jesu:

  • Nesiguran pristup podacima i dokumentima sa udaljenih lokacija (van lokalne mreže)
  • Nemogućnost kolaboracije sa saradnicima - Manjak komunikacije i produktivnosti rada
  • Rizik od napada hakera na nezaštićenu (kućnu) mrežu na koju se spajamo prilikom rada
  • Rizik od virusa i različitih vrsta malware-a
  • Rizik od zloupotrebe podataka od strane zaposlenika
  • Rizik od gubitka i krađe podataka

Shodno opisanoj situaciji, EMC d.o.o. je razvio poseban web sajt sa svim informacijama o paketima usluga zaštite od cyber napada i alata za kolaboraciju/saradnju.

Uslugom „BEZ BRIGE“ za zaštitu od cyber napada ćete sačuvati vaše uređaje i podatke koje su od krucijalne važnosti za Vaše poslovanje, bez obzira na to sa koje lokacije im pristupate.

Odabirom posebnog paketa „BEZ BRIGE Productivity“ sa alatima za kolaboraciju ćete Vaš rad od kuće učiniti produktivnijim i jednostavnijim.

Posjetite https://www.bezbrige.info i informišite se o uslugama koje nudimo, te iskoristite priliku za BESPLATNO testiranje usluge u roku od 30 dana.

Za sve korisnike koji se prijave za besplatno korištenje usluge do kraja mjeseca novembra odobravamo 20% popusta na godišnju pretplatu na bilo koji od odabranih BEZ BRIGE paketa.

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate putem e-maila: prodaja@emc.ba ili direktno na broj telefona +387 33 953 540.