Firma EMC d.o.o ostvarila bonitetnu ocjenu AA+

četvrtak, 03 Septembar 2020 10:54

Bonitetnom ocjenom AA+, bonitetna kuća CompanyWall business utvrdila je da EMC d.o.o. posluje pouzdano i stabilno, te da je poslovni partner koji ispunjava visoke standarde uspješnog poslovanja.

Bonitetne ocjene su neophodan ekonomski instrument koji se primjenjuje u savremenom poslovnom svijetu i koriste se kao vjerodostojna provjera cjelokupnog poslovanja privrednog subjekta. Omogućavaju brže i jednostavnije donošenje poslovnih odluka pri izboru poslovnog partnera, analize konkurencije i procjene rizika. Predstavljaju podršku u postupku financijske analize pojedinačnog poslovnog društva.

Emerging Markets Consultants d.o.o. Sarajevo

„Bonitetna ocjena se dodjeljuje na osnovu izvještaja o poslovanju brojkama. Sama po sebi već predstavlja uspjeh, ali govori mnogo o čovjeku koji vodi firmu, kao i o njegovim zaposlenima“ - Maja Kljun, direktorica CompanyWall Business

Firma EMC d.o.o. svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima jasno pokazuje kako posjeduje dvije bitne poslovne osobine – pouzdana je i vjerodostojna. Ovim certifikatom EMC d.o.o. dodatno jača ugled u domaćem i inostranom poslovnom okruženju, kao i povjerenje onih s kojima firma sarađuje ili će sarađivati u budućnosti. 

Za više informacija o našim rješenjima i uslugama, te uspostavljanju eventualne partnerske saradnje budite slobodni da nas kontaktirate.