Konferencija "Forcepoint Security Day 2018"

ponedjeljak, 23 April 2018 16:05

Konferencija „Forcepoint Security Day 2018“ će se održati u četvrtak, 10.05.2018. godine u hotelu Hills Ilidža, sa početkom u 09:00h u organizaciji EMC d.o.o. Sarajevo.

vijest 222

Forcepoint je vodeći proizvođač rješenja za naprednu zaštitu informacionih mreža, podataka i korisnika, čija su rješenja dostupna u ponudi EMC-a.

Konferencija je poslovno-tehničkog karaktera, namijenjena predstavnicima javnih i privatnih kompanija, predstavnicima institucija javnog sektora i svima koji su u proteklom periodu bili predmet ciljanih cyber napada ili žele smanjiti rizike i štetu od potencijalnih cyber napada.

Posjetioci će imati priliku upoznati se sa metodama osiguranja web i email prometa, osiguranja bitnih i povjerljivih podataka, upravljanjem pristupima praćenjem ponašanja korisnika sistema.
Od predstavnika proizvođača sigurnosnih rješenja Forcepoint saznati ćete više o samoj kompaniji, te njihovom portfoliju rješenja, među kojima su rješenja za:

  1. Web Sigurnost 
  2. Email Sigurnost
  3. Sigurnosni posrednik pristupa Cloudu (CASB)
  4. Vatrozid nove generacije (Next Generation Firewall)
  5. Prevenciju curenja podataka (DLP)
  6. Analitiku ponašanja korisnika i entiteta (UEBA)

Firma Emerging Markets Consultants d.o.o. je osnovana sa misijom pružanja rješenja i usluga iz oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona Balkana. Od osnivanja 2007. sjedište firme je u Sarajevu, a od 2012. otvaranjem ureda u Zagrebu posluje i na tržištu EU. Orjentisana na poslovne korisnike, firma nudi profesionalne usluge savjetovanja, projektovanja, isporuke i implementacije, te održavanja IKT sistema za organizacije svih veličina. U desetogodišnjem radu poslovni korisnici prepoznaju kompaniju kao pouzdanog partnera sa najširom ponudom rješenja u oblasti zaštite od cyber prijetnji, te ponudom aplikacija za upravljanje poslovnim procesima i poslovnom produktivnosti.

Prezentacija će se održati na engleskom jeziku.

Za više informacija o konferenciji i načinu prijave posjetite LINK. Broj mjesta je ograničen!