Dynamics NAV - Integracije iz oblaka!

petak, 06 April 2018 08:47

ms network2.jpg

Polako odbrojavamo dane do najveće IT konferencije u regiji – Microsoft NetWork 8!

Bit će to prilika da se 8. put za redom okupi veliki broj domaćih i lokalnih stručnjaka, koji će svim posjetiocima u periodu 18.04. – 20.4. u Neumu omogućiti veliki broj interesantnih predavanja, networking prilika i zasigurno dobrog druženja!

Digitalna transformacija je i dalje vruća tema, a u sklopu iste posebno smo ponosni na predavanje Dynamics NAV - Integracije iz oblaka! , a isto će realizirati i predstavnica naše firme, Merana Sadiković Mandžukić 20.04.2018 u 11:00 u galeriji hotel Grand Neum.

Merana iza sebe ima preko 10 godina iskustva sa Microsoft Dynamics NAV / Navision proizvodom, koje je stekla kroz rad na raznovrsnim projektima na lokalnom,  i inostranom tržištu, a takođe posjeduje i veliko iskustvo u ulozi predavača, stečeno kroz rad na renomiranim BiH fakultetima.

Imajući na umu strateško opredjeljenje Microsoft BiH da prezentuje aktuelne trendove IT kroz široku paletu Microsoft proizvoda, a gdje svakako spada cloud, te digitalna transformacija, Merana je nominirala temu koja će pokazati kako se Dynamics NAV ERP rješenje iz clouda integrira sa velikim brojem Microsoft proizvoda poput office365, SharePointa, Outlooka Power Bi, PowerApps, čineći takoreći jedan sistem, i omogućavajući korisnicima veći stepen efektivnosti i produktivnosti.

nav vijest

Više o predavanju na https://msnetwork.ba/lecture/241

Vidimo se u Neumu!