Prva PMI BiH konferencija - registrirajte se!

srijeda, 14 Avgust 2019 11:18

Za nešto manje od mjesec dana, u Sarajevu će biti organiziran BiH PMI Forum - prva PMI BiH konferencija.

Projektna metodologija je univerzalni „alat“ za upravljanje i osiguravanje uspješnosti projekta bez obzira o kojoj oblasti ili industriji se radilo, a kroz temu „Kuda dalje s Project Managemenetom“ udruženje PMI BiH Chapter će kroz ovu konferenciju omogućiti svim učesnicima učenje, unaprjeđenje znanja iz oblasti projektnog menadžmenta, kao i razmijenu iskustava veoma vještih i renomiranih project managera.

pmi

Kao firma, sa preko 10 godina uspješnog poslovanja, iskustveno možemo potvrditi koliko je project management bitan, te kako smo kroz naše projekte upravo adekvatnom projektnom metodologijom, osigurali i uspješnu realizaciju istih.

Stoga smo ponosni što smo se pridružili ovoj lijepoj priči u ulozi sponzora konferencije, te svakako pozivamo naše klijente i partnere, da obezbjede svoje učešće na prvoj PMI konferenciji putem oficijelne stranice ili kontaktirajći nas direktno za opcione pogodnosti, uz napomenu da do 14.08. traje early bird registracija.

  

Ove godine PMI slavi 50 godina svog postojanja – jubilej koji obilježava i PMI BiH konferencija, a duboko smo uvjereni da i PMI BiH Chapteru pravi korake u kreiranju tradicionalnog okupljanja stručnjaka i svih zainteresovanih za korištenje i promociju dobrih praksi iz oblasti projektnog menadžmenta.

Dodatne informacije o BiH PMI Forumu dostupne su na službenoj web stranici konferencije https://forum.pmi.ba/ , te putem društvenih mreža: Facebook, Instagram i LinkedIn.