Detekcija i prevencija napada na informacione sisteme u BiH

ponedjeljak, 05 Februar 2018 16:44

Kompanija EMC d.o.o. organizuje drugu konferenciju na temu „Detekcija i prevencija napada na informacione sisteme u BiH“, 21.02.2018. godine u Hotelu Hills, Ilidža.

Konferencija je poslovno-tehničkog karaktera, namijenjena predstavnicima javnih i privatnih kompanija, predstavnicima institucija javnog sektora i svima koji su u proteklom periodu bili predmet ciljanih cyber napada ili žele smanjiti rizike i štetu od potencijalnih cyber napada.

slika vijest

Posjetioci će imati priliku upoznati se metodama osiguranja Digitalne transformacije svojih institucija, rješenjima za detekciju ranjivosti informacionih sistema, detekciju naprednih targetiranih napada, te kako implementirati i integrirati različite preventivne tehnologije u postojeći ranjivi sistem.

Saznajte više o lokalnim iskustvima i svjetskim trendovima od partnera i predstavnika kompanija: Qualys, F5 Networks, Trend Micro, JP Autoceste FBiH, Veracomp, EMC i drugih.

Firma Emerging Markets Consultants d.o.o. je osnovana sa misijom pružanja rješenja i usluga iz oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona Balkana. Od osnivanja 2007. sjedište firme je u Sarajevu, a od 2012. otvaranjem ureda u Zagrebu posluje i na tržištu EU. Orjentisana na poslovne korisnike, firma nudi profesionalne usluge savjetovanja, projektovanja, isporuke i implementacije, te održavanja IKT sistema za organizacije svih veličina. U desetogodišnjem radu poslovni korisnici prepoznaju kompaniju kao pouzdanog partnera sa najširom ponudom rješenja u oblasti zaštite od cyber prijetnji, te ponudom aplikacija za upravljanje poslovnim procesima i poslovnom produktivnosti.

Više informacija o konferenciji i načinu prijave na istu možete saznati OVDJE.

Učešće je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

Vidimo se!

 

PARTNERI KONFERENCIJE:

partneri